Vi gör inte bara videoproduktioner - "we are telling stories"

När vi får ett nytt uppdrag är vi gärna med redan på idéstadiet. Vi är helst med och utformar storyboards- och manusarbete. Produktionen går lättare och slutresultatet blir bättre. Vi arbetar i ett nätverk bestående av en handfull mycket kompetenta reklambyråer och frilansare. För språkvarianter brukar vi anlita översättare som är vana att arbeta med filmöversättning. Speakerrösterna köper vi från företag som har enorma röstbankar, de gör det enkelt för oss och vår kund att hitta rätt röst. Därmed har vi tillgång till alla språk - även dialekter.

I vårt nätverk har vi 3D-grafiker som kan göra om CAD-ritningar till objekt eller modellera fram nya 3D-objekt från exempelvis skisser eller fotografier. Våra dokumentärer har visats i svensk och internationell TV och fått priser på ett tiotal festivaler. Vi arbetar med hela spannet och tycker det är det roligaste som finns!
Det är vi som utgör kärntruppen i företaget. Våra kunskaper överlappar nog men var och en av oss har en del specialkompetenser som skiljer oss åt:

Kontakta oss - via mail eller titta in!

Skicka en mail med din förfrågan så tar vi kontakt. Eller besök oss! Jönköping ligger mitt i södra Sverige med goda förbildelser, tåg, bil eller flyg.

Källebacksvägen 19
(industriområdet norra Hedenstorp)

Det är lätt att hitta hit. Du är välkommen att droppa in när du passerar.
Ring 036 161870 så vi hinner sätta på kaffet.
OBS! Google har inte uppdaterat vår position sedan lokalerna byggdes. Därför är platsen på kartan inte helt korrekt. Ingången är precis mitt emot "Rinkaby Rör"

WordPress Theme built by Shufflehound. Innehåll på denna webbplats tillhör Blomqvist Produktion AB