Presentation

Husqvarna

Automower Club Selection Detta är en ny lösning för stora grönytor som till exempel idrottsplatser. Automower Club Solution bygger på tre kvalificerade Robotic Mowers som samverkar.

LRF

Hermelins Gård, Skänninge I den här filmen möter vi Siri Larsson som arbetar på Hermelins gård i Skänninge där man odlar grönsaker. Hon har ett fritt jobb med varierande arbetsuppgifter och trivs mycket bra med sin yrkesroll.  

Front Automation

Följ med in i robotarnas värld. Front Automation arbetar i nära samarbetar med ABB med applikationer för placka, packa och pallestera.

Brenderup Tillbehör

Studiopresentation av nya tillbehör till Brenderup släpvagnssortiment

Cejn AB

Cejn Safety Reel – En säkrare typ av slangvinda Filmen visar Cejns utrustning i jämförelse med en konventionell typ av samma slag. Resultaten är objektivt genomförda med samma förutsättningar för alla produkterna. Cejns produkter ökar effektiviteten och säkerheten på arbetsplatsen.

Hestra-Handsken AB

Hestra Job-Czone är en foderinsats som gör handsken vattentät Hestra-Handsken har utvecklat arbetshandskar i mer än 80 år. Nu har företaget tagit fram en arbetshandske med en foderinsats som ökar komforten och gör handsken vattentät. ”Hestra Job-Czone” kan användas i de flesta våta miljöer.

Stolab, pallen lilla Snåland

 Vad gör man med spillbitar av trä? Stolab toga vara på alla små kilformade träbitar som blev över vid stoltillverkningen och använde dem till att göra en pall. Kolla filmen får du se hur det gick till.

Husqvarna batteriprodukter

Husqvarna: ”Ready when You are” Filmen är gjord för den amerikanska marknaden och visar hur enkelt och lätt det är att använda Husqvarnas batteridrivna utomhusprodukter.

Svensk Glasåtervinning AB

90% av alla insamlade glasförpackningar återvinns Filmen berättar om hur glasåtervinning går till i Sverige när den är som bäst. Filmen visar hur returglas sorteras och transporteras till glasbruk för att därefter bli till ny glasråvara.

Husqvarna AB

Nytänkande med respekt för natur och miljö Ett framtidskoncept för gräsunderhåll i städer. Ett nytänkande som innebär minimal inverkan på natur och miljö. Konceptet innehåller sensorer och svävande robotgräsklippare, drivna av batteriteknik och artificiell intelligens, som bärs av en självtransporterande så kallade ”drönare”.

Miller

Badrumsinredning, inspelad i kundens egen miljöutställning Samproducerades med stillbildsfotograf. Ett arbetssätt som är snabbt och ekonomiskt för kunden.

INR badrumsinredningar

INR står för ”Iconic Nordic Rooms” Den här filmen är en presentation av ny produkttyp.

Stark Film ”Volvo”

Sekvenser med höghastighetsfilm “The big picture”. I den här filmen för Volvo Lastvagnar har vi bidragit med alla höghastighetsbilder.

Aqujet Teknik & Metod

Filmen beskriver teknik och arbetsmetodik.

Jonsered Life and Work #1

För Jonsered gör vi en serie filmer som baseras på verkliga personer, som små minidokumentärer. I den här filmen testade vi att spänna en 100 meter vajer genom skogen och låta kameran glida mellan olika scener där olika arbetsprojekt bedrevs.

McCulloch skyddskläder

Vi fick en idé: Om man monterar vår Phantomkamera i en rigg med 4 meter diameter, roterar den med ca två sekunder per varv, så kan vi simulera effekten ”bullet time” från filmen Matrix. Det här var första testet. Tyvärr är den för “farlig” för...

Hestrahandsken ”Table cut”

Följ med oss till Ungern och se några av Europas skickligaste hantverkare forma och sy handskar av den absolut bästa kvalitén. Alla kvalitetshandskar tillverkas för hand efter gamla beprövade rutiner.

Hestra ”Fältfilm”

Följ med Hestra Fält Guide Glove hela vägen från ritbordet till händerna på överlevnadsexperten Lars Fält

McCulloch 4×4

McCulloch Introduktion av 4-hjulsdriven gräsklippare

Husqvarna Automower

Hur fungerar Automower i verkligheten? Vi fick i uppdrag av Husqvarna Group att besöka fem kunder med olika utmaningar i sina trädgårdar, i fem länder. Det blev en trevlig roadmovie genom Europa.
WordPress Theme built by Shufflehound.